var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-34942218-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Bandet

Kitty & Kittet kender hinanden fra forskellige musikalske og kollektive sammenhænge.
Kitty har boet i et kollektiv, som hed 'Pjenten' og lå i Odense. Her boede hun bl.a. sammen med Ivan Schroeder, guitarist og sanger, Jette Kongstad, kor.

Sammen med Ivan Schroeder sang Kitty i bandet 'Jobtebu', her mødte hun Jesper Nielsen, bassist. Dette band blev startet af Ivan Schroeder. Senere blev bandet til 'Papas' og her kom Casper Rækjær, trommeslager, og Kevin Monie, guitarist, til.

Kitty er næsten i familie med Jens Jefsen, som har spillet sammen med Tears, Kamæleonen, Benny Andersen og Poul Dissing, m.fl. og gennem alle årene har spillet en forrygende og genkendelig kontrabas.

Kitty har i flere år været på sommerlejr på Livø, hvor Jens Munch, keyboards m.m., har været hendes lærer på Rockholdet.

Efter Kitty flyttede til Nibe har hun mødt Søren Baggesen, saxofon, og har optrådt sammen med ham.

Alle er garvede musikere og spiller og synger i andre sammenhænge end Kitty & Kittet.

CDen 'En rund sten'
Det har længe været Kittys drøm at få egne tekster og egen musik indspillet, for på den måde få sat et fodaftryk. Det blev til virkelighed, da hun spurgte gutterne og Jette, om de ville hjælpe hende med hendes projekt, hvilket de svarede ja til. Efter øvere på kryds og tværs mødtes de til Kittys 60-års fødselsdag, holdt koncert og her blev det hele indspillet.

Det flotte for Kitty er, at alle musikerne har sat deres aftryk på hendes musik. Det er også en del af grunden til, at bandet hedder det, de hedder. Uden Kittet hænger det nemlig slet ikke sammen. CDen kan købes direkte hos Kitty – for der er nemlig ikke nogen plade- eller distributionsselskaber indover. Numrene kan ønskes i radioen, hvilket er en del af gratis markedsføring! Kittys mål er ikke at blive berømt eller kendt, men Kitty & Kittet vil da gerne ud at spille. Den 24. august 2012 afholdte de en velbesøgt koncert på Halkær Kro. Næste plan er at spille en koncert i Odense i november 2012.